Om mig själv

 

Ända sedan barnsben har jag gillat att rita, måla och pyssla.

Jag har testat det mesta såsom teckning, kolteckning, oljepastellkritor, oljemålning, akrylmålning, akvarellmålning, markers. Just nu är det mest teckning och akvarell som gäller. Diamantmålning.är en sak som jag har fastnat för nyligen, det är avkopplande att sitta med.

Givetvis håller jag även på med handarbete. Jag stickar och virkar mest, ofta framför TV:n. Det är i stort sett alltid ett handarbete med i väskan som jag kan ta upp när jag får dödtid. Jag har givetvis provat på att brodera, knyta paracord ovh vänskapsarmband, vävt trasmattor, löpare och gardiner med mera.

Jag gör egna julkort och födelsedagskort, scrapbookar och kan göra askar av papper. Jag har gjort enklare smycken, som armband av memorywire och diverse enklare halsband.

Symaskinen klarar jag mig inte utan. Rätt som det är behöver jag fålla en duk, sy ett överdrag till en pall, lägga upp ett par byxor eller sy en tygkasse. Jag har sytt enklare variant på resårkjol och faktiskt fått ihop en någorlunda fin lila vadmalsklänning i vikingastil. Enklare maskeradkläder som använts en gång och inte mer har jag också fått till. Men jag är inte duktig på att sy kläder.

Jag är inte främmande för att jobba i trä heller, men för det mesta brukar mijn man glatt snickra ihop det jag behöver.

Katter klarar jag mig inte utan.

 Om mig

Jag är 48 år gammal, gift särbo och har för närvarande tre katter. Jag bor i Ludvika,  men är uppvuxen i Mjölby-trakten. Jag fick diagnosen Asperger syndrom år 2000 och har varit med i OA, en förening för självständiga autister, sedan starten.

OA Dalarna har träffats på Studieförbundet Vuxenskolan i Ludvika på söndagar från klockan 14:00 i många år. Bli gärna  medlem och kom med på träffar du också.

Vill du komma i kontakt med mig så fyll i formuläret nedan.